Companii

Un furnizor de materiale de construcţii din Lugoj merge spre 8 milioane de euro

Sursa foto: www.piastrelle.ro

Sursa foto: www.piastrelle.ro

Autor: Alina-Elena Vasiliu

07.07.2016, 00:05 889

Furnizorul de materiale pentru finisaje în construcţii şi amenajări interioare Piastrelle a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de circa 7 milioane de euro la nivelul tuturor celor trei companii din grup – Piastrelle Est Design, Piastrelle Vest Design si Piastrelle Cluj Design.

În ultimul an, la afacerile totale au contribuit rezultatele concept store-ului Piastrelle Casa, care a marcat recent un an de existenţă. Firma comercializează produse doar pe piaţa locală, având ca furnizori producători în principal din Italia, dar şi din Spania şi Polonia.

„Piastrelle a înregistrat, la nivelul anului 2008, primul an de funcţionare, o cifră de afaceri de peste 10 milioane de euro, iar în anii de criză aceasta s-a menţinut constantă la peste 7 milioane de euro. În acest moment, estimăm o cifră de afaceri de 8 mi­lioane de euro, total Piastrelle, din care un milion de euro Piastrelle Casa“, spune Ramona Stănciulescu, directorul general al com­paniei, care controlează firma alături de soţul ei, omul de afaceri italian Giampiero Borghetti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO