Companii

Un lanţ de 22 de magazine cu produse naturiste se extinde în zona Dobrogei

Un lanţ de 22 de magazine cu produse naturiste se...

Autor: Georgiana Mihalache

14.08.2018, 00:08 1739
Vitamix, un lanţ de 22 de magazine în care sunt comercializate produse naturiste, se extinde în zona Dobrogei după achiziţia unor magazine cu profil naturist şi va ajunge la o reţea de 32 de locaţii în 2018. Afacerile companiei Adams Vision, care deţine brandul Vitamix, au ajuns la 14 milioane de lei în 2017, în creştere cu 40% faţă de anul anterior. „Am mai deschis magazine în Alba Iulia, Arad, Turnu Severin, vom deschide în Cluj-Napoca, în Satu Mare. Încercăm să deschidem în locuri tranzitate, cu trafic şi cu vad comercial foarte bun. Am făcut o achiziţie a unui lanţ de magazine din zona Dobrogei, anul acesta vom termina cu cel  puţin 32 de magazine. Este o efervescenţă pe piaţă în sensul că am observat că se restrânge numărul de jucători“, a spus pentru ZF Zsolt Benedek, acţionarul companiei.

Portofoliul de produse al companiei include supli­mente alimentare, uleiuri cosmetice, uleiuri esen­ţiale, produse cosmetice şi alimente sănătoase (pro­duse fără gluten, fructe uscate, cereale şi seminţe neprocesate).

În 2018, antreprenorul aşteaptă afaceri de 20 de milioane de lei, în funcţie de cât de repede vor fi integrate noile magazine.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO