Companii

Un medic din Bistriţa vrea să facă un spital de recuperare cu 62 de paturi

Un medic din Bistriţa vrea să facă un spital de recuperare cu 62 de paturi

Gavrilaş Mureşan, medic şi unul dintre acţionarii Sanovil: Am şi medici care lucrează şi la stat, şi la noi. În general, noi n-am lucrat în două locuri. Pe cât posibil, medicii care au fost de bază şi lucrează la noi în spital lucrează numai aici.

Autor: Georgiana Mihalache

10.08.2017, 00:05 347

Medicul are de un deceniu un spital privat cu 80 de paturi în Bistriţa, care anul trecut a avut afaceri de 9,7 mil. lei şi a înregistrat 850 de naşteri.

Spitalul privat Sanovil, care activează pe piaţa serviciilor medicale private din Bistriţa de un deceniu, controlat de medicul Gavrilaş Mureşan, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 9,7 mil. lei, în creştere cu 20% faţă 2015, iar planurile acţionarului urmăresc extinderea cu un spital de recuperare şi îngrijiri paleative şi creşterea cifrei de afaceri.

„Cifra de afaceri anul acesta va trece de 10 milioane de lei şi mai avem un proiect cu un spital de recuperare şi îngrijiri paleative care va fi terminat la sfârşitul anului viitor dacă îl demarăm anul acesta. Este un spital cu 62 de paturi, avem o structură aprobată de Ministerul Sănătăţii şi va fi parte din Sanovil”, a spus pentru ZF Gavrilaş Mureşan, medic şi unul dintre acţionarii Sanovil.

Noul spital va fi construit pe o suprafaţă de 3.000 mp, din fonduri proprii, şi va avea şapte niveluri, dintre care trei vor fi ocupate cu paturi, iar două cu săli de recuperare.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO