Companii

Un mic producător de mobilă din Satu Mare: Va fi greu să mai găsim forţă de muncă pregătită

Un mic producător de mobilă din Satu Mare: Va fi greu...

Autor: Miruna Diaconu

30.06.2021, 19:15 343

Atelier September, un producător de mobilă din localitatea Ardud, judeţul Satu Mare, a avut anul trecut venituri de 570.000 de euro, în scădere cu aproape 11% faţă de 2019, când businessul a avut încasări de 640.000 euro din vânzarea obiectelor de mobilier.

Scăderea cifrei de afaceri a venit pe fondul reducerii semnificative a livrării mai ales către export, compania având ca principali clienţi companii din Franţa, Belgia şi Olanda. Capacitatea de producţie a Atelierului September este între 600 şi 800 de scaune pe lună.

Atelier September este un business cu capital privat românesc început în 2013 de către Radu Suarăşan alături de tatăl său, însă acum businessul este condus de Radu Suarăşan şi soţia sa Larisa.

„La început ne-am axat pe cola­bo­rări externe, reuşind să livrăm produse către mai multe lanţuri de restaurante şi magazine de mobilier din Europa. Din 1 septembrie 2020, am început o nouă etapă prin deschiderea unui shop online dedicat pieţei din România.“

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO