Un nou pol de atracţie: AFI şi Immofinanz pregătesc două malluri în Braşov

6 feb 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Braşovul a devenit un nou pol de interes pentru dezvoltatorii de retail care vor să construiască malluri noi în oraşul de la poalele Tâmpei. Până acum doi mari in­ves­titori - AFI Europe şi Im­mofinanz - şi-au anunţat planurile de a pă­trunde cu malluri în oraş, ei urmând să intre în luptă cu centrul comercial Coresi, dezvoltat de Immochan şi care funcţionează deja de aproape doi ani.

„Am demarat procedura de obţinere a autorizaţiilor necesare pen­tru construcţia viitorului nostru pro­iect Stop Shop din Braşov, procesul fiind în prezent în desfăşurare. Estimăm că lucrările de construcţie vor fi finalizate anul acesta. Viitorul parc de retail va fi situat pe fosta platformă IUS Braşov şi va reprezenta prima unitate Stop Shop dezvoltată de Immofinanz“, spune Sorin Vişoianu, country ma­na­ger operations pentru România în ca­drul com­paniei de investiţii imo­biliare Immofinanz.

Tot în Braşov, dezvoltatorii de la AFI Europe România au finalizat, la în­ceputul lui 2016, achiziţia tere­nu­lui de 40.000 de metri pătraţi din centrul de business al oraşului, pe fos­ta plat­for­mă Hidromecanica, pe care a înce­put deja să fie ri­dicat un proiect cu des­ti­naţie mixtă.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.02.2017

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
AFI
, Immofinanz
, malluri
, Brasov
, constructie
, retail
, dezvoltatori
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide