Companii

Un om de afaceri prahovean a murit în timp ce era în concediu în Grecia

Un om de afaceri prahovean a murit în timp ce era în concediu în Grecia

Foto: gandul.info

Autor: Daciana Ilie

06.09.2011, 15:28 1965

Directorul fabricii de pâine Savoria din localitatea prahoveană Floreşti, Codrin Ardeleanu, amurit într-un accident de ATV produs în insula grecească Thassos, Ardelean, care avea 40 de ani, fiind implicat în mai multe proiecte privind salvarea unor specii rare care vieţuiesc în Marea Neagră.

Surse din cadrul fabricii de pâine Savoria, din localitatea prahoveană Floreşti, fabrică deţinută de familia senatorului PC Dan Voiculescu, au declarat corespondentului MEDIAFAX că directorul fabricii de pâine Savoria şi-a pierdut viaţa într-un accident de ATV produs în afara ţării.

Codrin Ardeleanu avea 40 de ani, locuia în Bucureşti şi conducea fabrica de pâine Savoria, inaugurată în februarie anul acesta la Floreşti, investiţie de aproximativ nouă milioane de euro.

Ardeleanu era pasionat de scufundări şi era implicat în proiecte ce aveau ca scop salvarea unor specii marine rare care vieţuiesc în Marea Neagră.

Fabrica de pâine Savoria de la Floreşti, judeţul Prahova, a fost inaugurată în luna februarie a acestui an. Unitatea de producţie are o suprafaţă de 3.800 de metri pătraţi, investiţia în această fabrică fiind de peste opt milioane de euro, din care 30 la sută fonduri europene.

Codrin Ardeleanu era directorul general al companiei Smart Food Solutions, care deţine această fabrică.

Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, Smart Food Solutions îi are ca acţionari pe Corina şi Camelia Voiculescu, fiicele senatorului Dan Voiculescu, dar şi pe Codrin Ardeleanu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO