Companii

Un proiect imobiliar mixt în valoare de 50 mil. euro va fi dezvoltat în Arad de familia Ghinea, proprietara grupului Arsat

Un proiect imobiliar mixt în valoare de 50 mil. euro va...

Autor: Miruna Diaconu

06.10.2022, 08:30 865

Familia Ghinea, care deţine grupul Arsat, cu activităţi în industrie şi agricultură, dezvoltă proiectul imobiliar mixt Drăgălina 25/27, care va include două clădiri de birouri, centru de evenimente, restaurante şi primul hotel Autograph Collection by Marriott din afara Bucureştiului.

„Drăgălina 25/27 este un ecosistem aflat în centrul Aradului care include funcţiuni multiple care se adresează atât localnicilor, cât şi vizitatorilor. Proiectul aduce o regenerare urbană a zonei, prin transformarea unui vechi complex comunist, anume Hotelul Parc, într-un nou hub social şi economic al oraşului”, spune Călin Ile, senior partner la Premier Hospitality, compania care asigură managementul complexului Drăgălina 25/27.

Întregul proiect urmează a fi gata în primul trimestru din 2024, în prezent fiind finalizat doar centrul de evenimente, care funcţionează în clădirea vechiului Cazinou Arad. Proiectul se întinde pe o suprafaţă de 15.000 mp, însă suprafaţa construită care va putea fi utilizată va fi de 25.000 mp.

Familia Ghinea deţine Arsat, grup înfiinţat în 1991, care s-a lansat iniţial cu producerea de antene parabolice, ajungând să acopere astăzi activităţi în domeniile industrial, agricol şi energetic.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO