Un retailer spaniol de papetărie a intrat pe piaţa locală cu două magazine şi are în plan extinderea în sistem de franciză

sâmbătă, 00:00 Autor: Alexandra Cepăreanu

♦ În octombrie 2018 Folder Papetărie va inaugura al doilea magazin din România, în cartierul Militari din Capitală l O franciză operată sub brandul Folder costă 60.000 de euro.

Retailerul de produse de papetărie Folder Papelerias, înfiinţat în 2004 în Spania, a fost adus pe piaţa locală de un fond de investiţii deţinut de un grup spaniol cu afaceri pe piaţa din România. În decembrie 2017 s-a deschis primul magazin Folder în România, în Piaţa Romană din Capitală, magazin care a înregistrat vânzări de 17.000 de euro în prima lună. În luna octombrie, brandul va inaugura a doua unitate în Bucureşti, în cartierul Militari, cu o investiţie de aproximativ 150.000 de euro.

„Obiectivul pe termen scurt este să deschidem cea de a doua unitate din Bucureşti, în cartierul Militari. De asemenea, ne uităm după noi locaţii pentru că vrem să mai deschidem şi alte unităţi, atât proprii cât şi în sistem de franciză”, a spus pentru ZF Oscar Iglesias Fernandez, directorul general al companiei Folder Papelerias.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.09.2018

 
Cuvinte cheie:
retailer spaniol
, papetărie
, magazine
, franciza
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide