Companii

Un retailer spaniol de papetărie a intrat pe piaţa locală cu două magazine şi are în plan extinderea în sistem de franciză

Oscar Iglesias Fernandez, director general al companiei Folder Papelerias

Oscar Iglesias Fernandez, director general al companiei Folder Papelerias

Autor: Alexandra Cepăreanu

15.09.2018, 00:00 1615

♦ În octombrie 2018 Folder Papetărie va inaugura al doilea magazin din România, în cartierul Militari din Capitală l O franciză operată sub brandul Folder costă 60.000 de euro.

Retailerul de produse de papetărie Folder Papelerias, înfiinţat în 2004 în Spania, a fost adus pe piaţa locală de un fond de investiţii deţinut de un grup spaniol cu afaceri pe piaţa din România. În decembrie 2017 s-a deschis primul magazin Folder în România, în Piaţa Romană din Capitală, magazin care a înregistrat vânzări de 17.000 de euro în prima lună. În luna octombrie, brandul va inaugura a doua unitate în Bucureşti, în cartierul Militari, cu o investiţie de aproximativ 150.000 de euro.

„Obiectivul pe termen scurt este să deschidem cea de a doua unitate din Bucureşti, în cartierul Militari. De asemenea, ne uităm după noi locaţii pentru că vrem să mai deschidem şi alte unităţi, atât proprii cât şi în sistem de franciză”, a spus pentru ZF Oscar Iglesias Fernandez, directorul general al companiei Folder Papelerias.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO