Companii

Un retailer ungar a construit o reţea de peste 150 de magazine în franciză pe piaţa locală

Un retailer ungar a construit o reţea de peste 150 de...

Autor: Cristina Roşca

31.12.2014, 12:48 1393

Compania maghiară CBA, prezentă cu peste 7.000 de magazine pe pieţele din regiune, continuă expansiunea în mai multe oraşe din România după ce a ajuns la 150 de unităţi deschise în franciză.

Compania CBA Nord Vest, care se ocupă de dezvoltarea brandului în România, deţine un centru logistic, magazinele fiind operate de parteneri francizaţi. Până în prezent compania s-a extins în judeţele Satu Mare, Maramureş, Bihor, Sălaj, Arad, Timiş, Cluj, Mureş, Suceava şi Argeş. 

Expansiunea viitoare va viza şi judeţle în care compania este deja prezentă cât şi altele noi precum Hunedoara, Bistriţa sau Caraş Severin. Taxa de franciză este zero în primii trei ani, începând cu al patrulea aceasta urcând la 3.000 de euro. Nu există însă redevenţe lunare sau contribuţii la bugetul de marketing al grupului. Contractele de franciză se încheie pe o perioadă de trei ani cu posibilitatea de a fi prelungite cu încă trei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO