Companii

Un roman de 35 de ani, in echipa comerciala a Renault

Un roman de 35 de ani, in echipa comerciala a Renault
04.02.2010, 23:11 70

Mihai Bordeanu, 35 de ani, fostul sef regional al marcii premiumLexus, a intrat de la 1 ianuarie in echipa de conducere a Directieicomerciale a grupului Renault pe piata locala, care controleazavanzarile Dacia, Renault si Nissan in valoare de aproape 500 mld.euro.

Bordeanu (desen) devine astfel unul dintre putinii romanirecrutati de grupul francez pentru echipa de management. Liviu Ion,directorul de comunicare al Renault spune ca Bordeanu ii va raportalui Fabrice Cambolive, directorul comercial al Renault Romania.

Potrivit unor surse din piata, in cursul acestui an, MihaiBordeanu il va inlocui in functie pe Rafael Treguer, actualuldirector de marketing Dacia si Renault, informatie neconfirmatainsa de oficialii companiei. Directorul de marketing esteresponsabil practic de doua marci cu o cota de piata de 35%, pentruacest an marea provocare a intregului departament fiind lansarea sipromovarea SUV-ului Duster.

Venirea lui Bordeanu reprezinta cea de-a treia schimbare lanivelul echipei de management din ultimul an, dupa venirea luiCambolive la conducerea Directiei comerciale si a lui Jerome Olivecare l-a inlocuit pe Fran'ois Fourmont in functia de directorgeneral al Grupului Renault Romania, care include atat AutomobileDacia, cat si importatorul marcilor Renault si Nissan.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO