Companii

Un salariu pe zi. Un tehnician electronist câştigă între 800 şi 1.000 de euro net pe lună

Ana Vişian,  marketing manager, BestJobs: Experienţa în asamblarea echipamentelor electronice, capacitatea de a respecta instrucţiunile verbale şi scrise şi un ritm de lucru susţinut sunt doar câteva dintre cerinţele angajatorilor pentru acest job.

Ana Vişian, marketing manager, BestJobs: Experienţa în asamblarea echipamentelor electronice, capacitatea de a respecta instrucţiunile verbale şi scrise şi un ritm de lucru susţinut sunt doar câteva dintre cerinţele angajatorilor pentru acest job.

Autor: Ramona Cornea

08.02.2023, 00:05 1566

Un angajat pe poziţia de tehnician electronist are un salariu care variază, în medie, între 800 şi 1.000 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

„Un tehnician electronist efectuează operaţiuni tehnice şi tehnologice de testare şi diagnoză a echipamentelor de telecomunicaţii pentru a constata defectele şi execută reparaţii. Experienţa în asamblarea echipamentelor electronice, capacitatea de a respecta instrucţiunile verbale şi scrise şi un ritm de lucru susţinut sunt doar câteva dintre cerinţele angajatorilor pentru acest job. Salariile sunt, în medie, de 1.000 de euro, iar oferta de joburi este mare în Bucureşti, Ilfov, Constanţa şi Târgu-Mureş”, Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

De obicei, angajatorii cer de la candidaţii care aplică pentru această poziţie studii tehnice îm electronică sau electrotehnică şi soft skills precum bune abilităţi de comunicare şi lucru în echipă.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, bonusuri performanţă, traininguri şi cursuri de formare profesională şi decontarea transportului.

În prezent, 668 de posturi vacante pentru poziţia de tehnician electronist sunt disponibile pe platformaBestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Ilfov, Constanţa şi Târgu-Mureş.

 
 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO