Companii

Un sezon mai bun pentru administratorii pârtiilor de schi: numărul turiştilor de pe pârtiile de schi este cu 15% până la 30% mai mare faţă de sezonul trecut

Un sezon mai bun pentru administratorii pârtiilor de...

Autor: Miruna Diaconu

06.01.2021, 09:30 2317

Sezonul de iarnă 2020-2021 este mai bun pentru unii administratori de pârtii, care au avut mai mulţi turişti faţă de sezonul trecut. Administratorii pârtiilor de schi din România spun că începutul sezonului de schi este cu 15% până la 30% mai bun faţă de aceeaşi perioadă din sezonul trecut. Dacă în alţi ani, turiştii români mergeau la schi în Austria sau Italia, în sezonul acesta de iarnă, pasionaţii sporturilor de iarnă au ales staţiunile din România.

„Am avut până acum un sezon foarte bun. Au fost mulţi turişti, lumea este dornică. A fost o creştere a numărului de turişti, cred că undeva la 30%, dar nu ştim exact care au fost cauzele, fie că românii nu au mai putut merge în afara ţării la schi sau faptul că au fost administratori de pârtii care nu au deschis“, spune pentru ZF Alin Părău, directorul economic al administratorului de pârtii Comexim care are în grijă mai multe pârtii de schi în staţiunea Straja din judeţul Hunedoara.

Un început al sezonului bun a înregistrat şi administratorul pârtiilor de schi din Sinaia, Transport Urban Sinaia, care a avut cu 15% mai mulţi turişti faţă de perioada similară a anului trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO