Un start-up pe zi: Bianca şi Ştefan Mitrea, doi tineri care lucrează în inginerie şi IT, au pus pe picioare afacerea Silent.ro cu încălţăminte din piele pentru femei

30 aug 2018 Autor: Florentina Niţu

„Obiectivul nostru este să încălţăm o mare parte din doamnele şi domnişoarele din România cu produse autohtone.“

Bianca şi Ştefan Mitrea, doi tineri proaspăt căsătoriţi, au intrat în lumea antreprenoriatului în urmă cu patru luni cu un magazin online, Silent.ro, care comercializează încălţăminte din piele destinată femeilor. Cei doi au terminat studii în domeniul economic, însă în prezent lucrează în domenii diferite. Bianca este inginer în industria alimentară, iar Ştefan este programator IT.

„De câţiva ani ne gândim să ne deschidem o afacere. Iniţial am vrut să deschidem ceva fizic, dar după multe discuţii, planuri, am ajuns la concluzia că cel mai bun lucru pentru noi este să îmbinăm utilul cu plăcutul, iar astfel am pus bazele magazinului nostru online cu încălţăminte din piele destinată fe­meilor. Cunoştinţele din domeniul IT, precum şi pasiunea pentru pantofi ne-au ajutat în alegerea şi dezvoltarea businessului nostru“, a spus Ştefan Mitrea, web developer şi cofondator al Silent.ro.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 30.08.2018

 
Cuvinte cheie:
femei
, incaltaminte
, piele
, tineri
, afaceri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide