Companii

Un start-up pe zi. Doi antreprenori au transformat cu 45.000 de euro un Land Rover Defender într-o pizzerie şi speră la profit în doi ani

Vara aceasta pizzeria mobilă a putut fi zărită la festivaluri precum Electric Castle sau Summer Well

Autor: Roxana Petrescu

20.08.2016, 15:45 3707

Andrei Gheorghe şi Cristina Rotariu sunt parteneri în viaţă şi în business, iar de la începutul acestei veri au pus pe „roţi“ un concept nou de pizzerie, Ca­mionetta, din care speră să scoată profit în mai puţin de doi ani.

Camionetta este o idee relativ nouă în peisajul gastronomic local, pizzeria în sine fiind montată în spatele unei maşini modificate. Astfel, cel mai adesea Ca­mio­netta poate fi văzută la festivaluri sau concerte, dar poate fi închiriată şi pen­tru petreceri sau evenimente pri­vate.

„Camionetta este practic o pizzerie napoletană mobilă, un Land Rover Defender modificat, în spatele căruia am montat un cuptor cu lemne pro­fesional. Conceptul reprezintă o alter­nativă la food truck-ul clasic“, spune Andrei Gheorghe, pentru care Ca­mionetta nu este primul pas făcut în domeniul alimentaţiei publice.

Deocamdată există o singură Ca­mionetta, iar vara aceasta pizzeria mo­bilă a putut fi zărită la festivaluri precum Electric Castle sau Summer Well.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro