Un start-up pe zi: Doi tineri au pariat pe o fabrică de bere artizanală în Sibiu construită de la zero

3 apr 2018 Autor: Mădălina Panaete

Berile Urban Brewery vor fi prezente pentru început în locuri din Sibiu, Timişoara, Bucureşti, Cluj-Napoca, Braşov şi alte câteva oraşe mari din ţară.

Adrian Muntean şi Ciprian Hanea, doi tineri cu aproximativ 20 de ani de activitate în domenii precum auto sau consultanţă şi audit, au intrat anul trecut în lumea antreprenoriatului şi au investit într-o fabrică de bere artizanală în Sibiu sub marca Urban Brewery.

„Sibiu este oraşul nostru natal, situat în centrul ţării, un loc ce atrage de la an la an tot mai mulţi turişti şi de unde este mai facil de distribuit în alte oraşe mari. Vedem un potenţial semnificativ în segmentul berilor artizanale şi credem că este loc pentru cel puţin un producător de bere artizanală în fiecare oraş major din România”, spune Adrian Muntean, co-proprietar al Urban Brewery SRL. El are un background solid financiar şi managerial,  având o experienţă de aproape 20 de ani în companii multi­naţionale si locale, iniţial în sectorul de consultanţă şi audit, apoi în industria automotive. Ulterior a lucrat pentru un fond de private equity, în echipa managerială a unor companii achiziţio­nate de acesta şi în cele din urmă în cadrul unui grup de com­panii din industria farmaceutică şi a ser­vi­ciilor medicale. Pe de altă parte, Ciprian Hanea este un profesionist din do­­meniul financiar şi managerial, cu o ex­perienţă de 19 ani în companii multi­naţionale, cu precădere în industria automotive.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 03.04.2018

 
Cuvinte cheie:
Urban Brewery
, Un start-up pe zi
, fabrică
, bere artizanală
, Sibiu
, Adrian Muntean
, Ciprian Hanea
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide