Companii

Un start-up pe zi: Doi tineri au pariat pe o fabrică de bere artizanală în Sibiu construită de la zero

Berile Urban Brewery vor fi prezente pentru început în locuri din Sibiu, Timişoara, Bucureşti, Cluj-Napoca, Braşov şi alte câteva oraşe mari din ţară.

Berile Urban Brewery vor fi prezente pentru început în locuri din Sibiu, Timişoara, Bucureşti, Cluj-Napoca, Braşov şi alte câteva oraşe mari din ţară.

Autor: Mădălina Dediu Panaete

03.04.2018, 19:34 1581

Adrian Muntean şi Ciprian Hanea, doi tineri cu aproximativ 20 de ani de activitate în domenii precum auto sau consultanţă şi audit, au intrat anul trecut în lumea antreprenoriatului şi au investit într-o fabrică de bere artizanală în Sibiu sub marca Urban Brewery.

„Sibiu este oraşul nostru natal, situat în centrul ţării, un loc ce atrage de la an la an tot mai mulţi turişti şi de unde este mai facil de distribuit în alte oraşe mari. Vedem un potenţial semnificativ în segmentul berilor artizanale şi credem că este loc pentru cel puţin un producător de bere artizanală în fiecare oraş major din România”, spune Adrian Muntean, co-proprietar al Urban Brewery SRL. El are un background solid financiar şi managerial,  având o experienţă de aproape 20 de ani în companii multi­naţionale si locale, iniţial în sectorul de consultanţă şi audit, apoi în industria automotive. Ulterior a lucrat pentru un fond de private equity, în echipa managerială a unor companii achiziţio­nate de acesta şi în cele din urmă în cadrul unui grup de com­panii din industria farmaceutică şi a ser­vi­ciilor medicale. Pe de altă parte, Ciprian Hanea este un profesionist din do­­meniul financiar şi managerial, cu o ex­perienţă de 19 ani în companii multi­naţionale, cu precădere în industria automotive.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO