Companii

Un start-up pe zi. Doi tineri au pariat pe un laborator de torturi şi aşteaptă afaceri de 50.000 de euro

Cele mai mari comenzi pe care le-a avut BaKings au fost realizarea de candy  bar-uri şi torturi pentru 300 de persoane şi porţii pentru 800 de persoane pentru evenimente corporate.

Cele mai mari comenzi pe care le-a avut BaKings au fost realizarea de candy bar-uri şi torturi pentru 300 de persoane şi porţii pentru 800 de persoane pentru evenimente corporate.

Autor: Florentina Niţu

12.11.2018, 00:03 532

Cezar Stanislau şi Radu Dirlău au pariat toţi banii lor şi s-au împrumutat de la părinţi şi prieteni pentru a des­chide un laborator de torturi, într-un spaţiu de 40 mp, din cartierul Pante­limon. Compania BaKings, fondată de cei doi, a luat naştere la sfârşitul lui 2015 printr-o investiţie de 8.000 de euro.

„A fost o investiţie foarte mică raportat la ce aveam nevoie, dar ţinând cont că am împrumutat jumătate din bani de la părinţi şi prieteni, eram mul­ţu­miţi. Anul trecut ne-am mutat într-un alt sediu, în care am investit 20.000 de euro, iar pentru acest an esti­măm o cifră de afaceri de aproximativ 50.000 de euro“, spune Cezar Stanislau, co-fon­datorul BaKings.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO