Companii

Un start-up pe zi. Doi tineri au renunţat la joburile lor pentru un start-up în domeniul alimentar şi au ajuns la 7 locaţii proprii în Bucureşti

Un start-up pe zi. Doi tineri au renunţat la joburile lor pentru un start-up în domeniul alimentar şi au ajuns la 7 locaţii proprii în Bucureşti

Crina şi Ionuţ Dinescu

Autor: Florentina Niţu

30.09.2018, 00:00 2720

Crina (32 ani) şi Ionuţ Dinescu (35 ani) au renunţat la joburile lor de economist, respectiv jurist, pentru a intra în antreprenoriat şi au pus bazele afacerii Love for Food, care a generat venituri de peste 780.000 de euro în 2017, iar în prima parte a acestui an veniturile au fost de 500.000 de euro.

„Ne-am dorit un loc de muncă unde să mergem cu drag şi, fiind pasionaţi de domeniul alimentar, a luat naştere simigeria Sara, apoi bărcuţa Famous Waffles şi cozonacii Greuceanu (Thesaur Gourmet – n. red.)“, a spus Crina Dinescu.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
MonitorulPartidelor CCR, şah la Guvern
AFACERI DE LA ZERO