Un start-up pe zi: Trei antreprenori din Bucureşti speră la afaceri de 150.000 de euro cu un restaurant de burgeri

Secțiune susținută de Medlife Logo

25 oct 2017 Autor: Simona Tatu

Un burger costă între 29 şi 38 de lei, în timp ce o porţie de coaste de porc este 35 de lei.

Mihai Andrei, Ionuţ Andrei şi Ramona Dumitru au deschis în 2016 un restaurant de burgeri în Bucureşti, pe lângă Calea Moşi­lor, şi speră ca în 2017 să ajungă la afaceri de 150.000 de euro. Până în prezent, investiţia în restaurantul 3Kombinat a fost de 100.000 de euro. 

„Afacerea este deţinută de trei asociaţi, care înainte au activat în domenii diferite precum domeniul bancar, aviaţie şi HoReCa. Până în momentul de faţă, investiţia s-a ridicat la aproximativ 100.000 de euto, bani proveniţi atât din economii, cât şi din împrumuturi“, a spus Andrei Mihai, unul dintre proprietarii restaurantului 3Kombinat. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 25.10.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
start up
, restaurante
, bugeri
, antreprenori
, cifra de afaceri
, bucuresti
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide