Companii

Un start-up pe zi: Trei antreprenori din Bucureşti speră la afaceri de 150.000 de euro cu un restaurant de burgeri

Clienţii restaurantului 3Kombinat cheltuie între 10 şi 150 de lei, iar cele mai solicitate preparate sunt burgerii şi coastele de porc

Clienţii restaurantului 3Kombinat cheltuie între 10 şi 150 de lei, iar cele mai solicitate preparate sunt burgerii şi coastele de porc

Autor: Simona Tatu

25.10.2017, 00:06 1461
Un burger costă între 29 şi 38 de lei, în timp ce o porţie de coaste de porc este 35 de lei.

Mihai Andrei, Ionuţ Andrei şi Ramona Dumitru au deschis în 2016 un restaurant de burgeri în Bucureşti, pe lângă Calea Moşi­lor, şi speră ca în 2017 să ajungă la afaceri de 150.000 de euro. Până în prezent, investiţia în restaurantul 3Kombinat a fost de 100.000 de euro. 

„Afacerea este deţinută de trei asociaţi, care înainte au activat în domenii diferite precum domeniul bancar, aviaţie şi HoReCa. Până în momentul de faţă, investiţia s-a ridicat la aproximativ 100.000 de euto, bani proveniţi atât din economii, cât şi din împrumuturi“, a spus Andrei Mihai, unul dintre proprietarii restaurantului 3Kombinat. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO