Companii

Un tânăr de 22 de ani construieşte un ansamblu de 56 de locuinţe în zona Iancului din Bucureşti

Fadel Mohamad deţine proiectul Mojo Design Apartments Ferdinand din zona Iancului din Capitală

Fadel Mohamad deţine proiectul Mojo Design Apartments Ferdinand din zona Iancului din Capitală

Autor: Alina-Elena Vasiliu

27.07.2018, 00:06 9835

♦ „La 18 ani am fondat firma mea de construcţii, iar banii pe care i-am obţinut din aceasta i-am investit în proiectul Mojo Design Apartments. Nu sunt banii familiei, ci sunt ai mei“, spune Fadel Mohamad, dezvoltatorul Mojo Design Apartments Ferdinand.

Fadel Mohamad, un tânăr de 22 de ani, construieşte două blocuri cu cinci etaje şi 56 de apartamente în zona Iancului din Bucureşti, cu o investiţie de 4,4 milioane de euro. El spune că banii provin parţial din împrumuturi şi parţial din surse proprii, din firma de construcţii pe care a fondat-o în urmă cu patru ani, Dinamic Building Home.

„Am început să devin interesat de domeniul construcţiilor când aveam 16 ani şi discutam cu oameni din imobiliare. La 18 ani am fondat firma mea de con­struc­ţii, iar banii pe care i-am obţinut din aceasta i-am investit în proiectul Mojo Design Apart­ments. Nu sunt banii fa­mi­liei, ci sunt ai mei“, spune Fadel Mohamad.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO