Companii

Un transportator prahovean trimite zilnic 120 de tiruri pe drumurile din Europa

Foto Victor Ciupuliga

Autor: Cătălina Butan, Razvan Muresan

16.09.2013, 22:05 1654

Decebal Po­pes­cu, CEO al com­paniei pra­hovene Cartrans, care deţine o flotă de aproa­pe 150 de camioane, spune că obţine 95% din cifra de afaceri de 15 milioane de euro din activitatea desfă­şu­rată în afara României în urma contractelor cu partenerii din Olan­da şi Dane­marca pen­tru care transportă în mare parte componen­te auto.

„Transportăm mo­bilă din Româ­nia către Europa pentru IKEA, un par­te­ner pe care îl avem de aproape opt ani. în general, facem foarte puţin cu flota de camioane import-export. Acti­văm preponderent în Europa de Vest“, a spus Decebal Po­pescu, managerul de 35 de ani al Cartrans, în cadrul emisiunii ZF Live. Cei mai mari clienţi sunt DHL şi Freya (Danemarca) şi Ewals din Olanda.

Citiţi mai multe pe www.zfcorporate.ro

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.09.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO