Companii

Una dintre cele mai mari investiţii de la zero din ultimii ani. Turcii de la Yildiz Entegre investesc 150 mil. euro într-o fabrică de prelucrare a lemnului în judeţul Argeş

Una dintre cele mai mari investiţii de la zero din...

Autor: Roana Rotaru

09.05.2017, 00:07 6888

Gupul turc Yildiz Entegre are în derulare o investiţie de 150 de milioane de euro într-o fabrică producătoare de MDF, un lemn de o calitate superioară PAL-ulului, îm comuna Oarja din judeţul Argeş, potrivit reprezentanţilor companiei. 

Fabrica este una dintre cele mai mari investiţii de la zero pornite în ultimii ani în economia locală. „Investiţia estimată de companiaYildiz Entegre este de 150 de milioane de euro şi va genera aproximativ 450 de locuri de muncă pe plan local”, se arată în invitaţia de la evenimentul de lansare a proiectului. 

Fabrica se întinde pe o suprafaţă de 460.000 de metri pătraţi, fiind situată în apropiere de Piteşti, şi va constitui un important centru de export pentru ţările din Europa, potrivit datelor publicate pe site-ul companiei Yildiz Entegre. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO