Companii

Universal Alloy Corporation, care produce piese pentru Airbus şi Boeing, afaceri de 411 mil. lei în 2021, în scădere cu 12,7%

Universal Alloy Corporation, care produce piese pentru...

Autor: Mirabela Tiron

07.06.2022, 17:45 149

Compania, parte a grupului Montana, controlat de austriacul Michael Tojner, a beneficiat de ajutor de stat de 37,2 mil. de euro, acord semnat la finalul lui 2018, pentru o investiţie realizată în localitatea Tăuţii Măgheruş (Maramureş).

Producătorul de piese din aluminiu pentru aeronave Universal Alloy Corporation, companie membră a grupului Montana, controlat de antreprenorul austriac Michael Tojner, a finalizat anul trecut cu afaceri de 411 milioane de lei (85 mil. euro), faţă de  471 milioane de lei (97,8 mil euro) anul anterior, arată da­tele publice de la Ministerul de Finanţe.

Compania din locali­tatea Dumbrăviţa, ju­deţul Maramureş, furni­zează componente celor mai importanţi producă­tori de aeronave, precum Airbus, Boeing, Bom­bardier sau Premium Aerotech, potrivit ulti­melor date.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO