Companii

Unsprezece fonduri, interesate de MedLife: „Nu e niciun investitor strategic pentru că se vinde un pachet minoritar“

Unsprezece fonduri, interesate de MedLife: „Nu e niciun investitor strategic pentru că se vinde un pachet minoritar“

MedLife a inaugurat ieri un spital în cartierul Titan din Capitală, profilat pe servicii de spitalizare de zi, în urma unei investiţii de 1,4 mil. euro

Autor: Ioana David

08.05.2015, 00:06 212
Unsprezece investitori s-au arătat inte­re­saţi de un pachet minoritar de acţiuni în cadrul ope­ratorului de servicii medicale private MedLife în prima etapă de discuţii, fără ca procesul să ajungă la momentul în care se depun ofertele.
 
„Nu există un info memo (document realizat de consultanţi într-un proces de achi­ziţie ce permite potenţialilor cumpărători acce­sul la informaţii pe baza cărora înaintează oferte - n. red.) pe piaţă, dar o să fie la un mo­ment dat. Suntem în faza de discuţii cu varii in­vestitori. Nu există niciun investitor strategic pentru că se vinde un pachet minoritar“, a spus Mihai Marcu, preşedintele consiliului de administraţie al MedLife.
 
MedLife este cel mai mare operator de pe piaţa privată de servicii medicale cu o cifră de afaceri de 80 mil. euro anul trecut şi este con­tro­lat de familia Marcu. Un pachet mi­noritar de acţiuni este deţinut de fondul Value4Capi­tal, care se pregăteşte de vânzarea titlurilor, iar un altul de către IFC (Inter­na­tional Finance Cor­poration), divizia de investiţii private a Băncii Mondiale.
 
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO