Companii

Urgent Cargus angajează peste 1.000 de curieri şi sortatori pentru depozitele din România. “Ne apropiem cu paşi repezi de vârful anual generat de volumele înregistrate de companiile de curierat”

Urgent Cargus angajează peste 1.000 de curieri şi...

Autor: Cristina Bellu

26.10.2020, 12:22 541

Compania de curierat Urgent Cargus, a doua cea mai mare companie de curierat din România, anunţă că va recruta peste 1.000 de persoane până la finalul anului, pentru poziţiile de curieri şi sortatori, din care peste 700 sunt în Bucureşti, Braşov, Timişoara, Arad, Oradea, Sibiu, Cluj, Iaşi, Constanţa.

Acţiunea are loc în contextul în care volumele companiei au crescut cu peste 33% în aprilie-iunie 2020 comparativ cu perioada similară a anului trecut. În plus, compania se pregăteşte pentru Black Friday, cea mai mare campanie de discounting organizată în România, care se preconizează să fie un vârf şi anul acesta, atât pentru retaileri, cât şi pentru serviciile de curierat.

„Contextul recent a produs schimbări semnificative în ceea ce priveşte dimensiunea şi structura volumelor gestionate de Urgent Cargus, incertitudinea generată de contextul COVID-19 determinând consumatorii să se concentreze pe cumpărturile online. Ne apropiem cu paşi repezi de vârful anual generat de volumele înregistrate de companiile de curierat, motiv pentru care continuăm să investim în eficientizarea proceselor operaţionale şi îmbunătăţirea calităţii serviciilor prin consolidarea echipei”, spune Diana Gheorghe, Director de Operaţiuni în cadrul Urgent Cargus.

Urgent Cargus estimează că anul acesta numărul comenzilor şi livrărilor generate de Black Friday va depăşi cu peste 65% volumele transportate într-o lună obişnuită de activitate în contextul actual şi cu peste 35% rezultatele înregistrate în urma campaniei de anul trecut.

Compania operează în prezent o reţea de 60 de centre de sortare şi depozite, care reuneşte peste 5.000 de angajaţi şi colaboratori.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO