Companii

Urgent Cargus inaugurează al doilea depozit lângă Bucureşti şi îşi dublează capacitatea de sortare. Investiţia ajunge la 7,4 mil. euro

Urgent Cargus inaugurează al doilea depozit lângă...

Autor: Cristina Bellu

26.11.2020, 12:29 805

Compania de curierat Urgent Cargus, a doua cea mai mare companie de curierat din România, a inaugurat al doilea depozit din apropierea Capitalei, în zona Dragomireşti-Deal (jud. Ilfov), în urma unei investiţii de 7,4 mil. euro. Proiectul  a generat peste 250 de locuri de muncă şi va dubla capacitatea de sortare în Bucureşti.

„Creşterea continuă a pieţei din ultimii ani, dar şi noul context, care a generat un salt uriaş în piaţa de e-commerce, sunt principalele motive care stau la baza deciziei de a investi în construirea unui nou depozit.”, spune Jaroslaw Sliwa, CEO Cargus.

Noul depozit a generat peste 250 de locuri de muncă.

Compania a anunţat recent investiţii majore într-un nou centru de sortare în Timişoara şi a demarat o campanie de angajare pentru 1.000 de curieri şi sortatori care să se alăture echipei de 5.000 de angajaţi şi parteneri.

Urgent Cargus este deţinută de fondul de investiţii Mid Europa Partners, care a cumpărat compania de curierat de la fondul Abris Capital Partners în 2018 într-o tranzacţie estimată de ZF la120-130 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO