Companii

Urgent Cargus lansează pe piaţa de curierat un serviciu prepaid pentru IMM-urile locale. Jaroslaw Sliwa, CEO: Antreprenorii pot avea o vizibilitate mai bună asupra costurilor de livrare

Jaroslaw Sliwa, CEO Urgent Cargus

Jaroslaw Sliwa, CEO Urgent Cargus

Autor: Cristina Bellu

06.05.2020, 12:06 309

Compania de curierat Urgent Cargus, a doua cea mai mare companie de curierat din România, îşi extinde portofoliul şi lansează un serviciu prepaid pentru companiile antreprenoriale locale în scopul de a oferi o predictibilitate mai mare asupra costurilor livrărilor efectuate de către acestea.

„Noul serviciu prepaid a fost lansat în urma unei analize amănunţite a feedbackului şi nevoilor antreprenorilor din România, cei mai mulţi dintre aceştia dorind să aibă o vizibilitate mai bună asupra costurilor de  livrare. Având în vedere contextul în care ne aflăm, considerăm că una dintre cele mai bune modalităţi prin care îi putem spriji pe clienţii noştri este de a le oferi predictibilitate asupra costurilor”, spune Jaroslaw Sliwa, CEO Urgent Cargus.

Urgent Cargus Prepaid, deja disponibil în România, vine cu două opţiuni de volum, de 25 sau 50 de livrări, pentru patru tipuri de colete: plic, colet mic (până la 3 kg), colet mediu (până la 5 kg) şi colet mare (până la 10 kg).

„Serviciul oferă clienţilor Urgent Cargus posibilitatea de a utiliza livrările incluse în ofertă într-o perioadă de până la şase luni şi are un cost fix”, transmit reprezentanţii Urgent Cargus.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO