Companii

Urmareşte lansarea EY Entrepreneur Of The Year™ 2020 miercuri, 8 iulie, în direct pe zf.ro şi pe pagina de Facebook a ZF si EY România

Urmareşte lansarea EY Entrepreneur Of The Year™ 2020 miercuri, 8 iulie, în direct pe zf.ro şi pe pagina de Facebook a ZF si EY România
07.07.2020, 14:14 129

Lansarea celei de a 5-a ediţii a competiţiei internaţionale dedicată antreprenorilor - EY Entrepreneur Of The Year™ 2020 va avea loc miercuri, 8 iulie, de la ora 10.00 în transmisiune live pe site-ul zf.ro si pe paginile de Facebook ale Ziarului Financiar şi EY România.


Evenimentul va fi o experienţă virtuală, un panel format din executivi de top, ce vor împărtăşi din experienţa lor din cadrul acestei competiţii şi de ce este o oportunitate unică la nivel global, dar vor dezbate şi ecosistemul actual de antreprenoriat din România.

Cea de-a 5-a ediţie se desfăşoară într-un context cu totul atipic. De aceea, suntem în căutarea antreprenorilor cu viziune pentru viitor, lideri agili ce abordează provocările prezentului într-un mod inovator, se adaptează facil la transformări rapide şi văd în situaţii de criză oportunităţi de a se dezvolta şi a face schimbări.

Antreprenorii care doresc să participe la competiţie trebuie să se înscrie până pe 25 septembrie, prima şi a doua rundă de jurizare având loc în 12 ianuarie 2021 şi 26 ianuarie 2021. Gala de premiere EY Entrepreneur Of The Year din Bucuresti este programată pentru 25 martie 2021.

Juriul este alcătuit din 3 antreprenori şi 2 executivi de top, respectiv câştigătorul ediţiei anterioare, Ovidiu Şandor, Fondator şi CEO Mulberry Development (Preşedinte juriu), Mihaela Bîtu, CEO ING Bank, Rucsandra Hurezeanu, Fondator şi CEO Ivatherm, Cristian Rusu, fondator şi CEO Casa Rusu şi Fady Chreih, CEO Regina Maria.

Câştigătorul naţional va reprezenta România la gala EY World Entrepreneur Of The Year™ de la Monte Carlo, în 2021, alăturându-se unei comunităţi globale cu antreprenori din peste 65 de ţări.

Webinar-ul poate fi vizionat live pe site-ul www.zf.ro si pe paginile https://www.facebook.com/eyromanianews/ si 

https://www.facebook.com/ZIARULFINANCIAR/

AFACERI DE LA ZERO