Companii

Urmează conferinţa ZF Agricultură, pe 8 octombrie 2018. Un an bun pentru cereale, dar un an prost pentru creşterea animalelor

Urmează conferinţa ZF Agricultură, pe 8 octombrie...

Autor: Roana Rotaru

02.10.2018, 00:07 220

ZF Agrobusiness 2018 îl aduce pe ministrul agri­cul­turii Petre Daea şi pe cei mai importanţi antreprenori din agricultură la masa discuţiilor despre viitorul agri­cul­turii româneşti, un sector care valora peste 17 mld. euro în 2017.

Ce se va întâmpla cu subvenţiile fermierilor români după 2020, odată cu schimbarea Politicii Agricole Comune? Cum refacem pagubele produse de pesta porcină africană? Ce noi tranzacţii va mai aduce anul 2018? Sunt doar câteva dintre întrebările ce vor fi supuse dezbaterii la ZF Agrobusiness 2018.

Printre speakeri care au confirmat prezenţa la eveniment se numără Petre Daea - ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, Paul Kmen - director general adjunct în cadrul Agenţiei  de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, instituţia care bagă în buznarele fermierilor circa 2,5 mld. euro anual sub formă de subvenţii, precum şi oficiali ai Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.

Din sectorul cultivării şi tradingului cu cereale, vor par­ti­cipa la conferinţă în calitate de speakeri Alexandru Gheor­ghe - proprietarul fermei de cereale Somalex, care ex­ploatează 3.400 hectare în judeţele Călăraşi şi Ialomiţa, pre­cum şi Sergiu Gorban - proprietarul Transylvania Invest, trader de cereale din Arad cu afaceri de 25 mil. euro în 2017.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO