Companii

Urmează gala Campioni în business, un proiect derulat de Enterprise Investors, Raiffeisen Bank şi PwC România, care premiază cele mai performante companii din România. Miercuri 15 martie, de la ora 19, gala va fi transmisă LIVE de Ziarul Financiar pe site-ul zf.ro şi pe pagina de Facebook a Ziarului Financiar

Urmează gala Campioni în business, un proiect derulat...

Autor: Mirabela Tiron

15.03.2023, 00:05 219

Ziarul Financiar va transmite live miercuri 15 martie, de la ora 19, gala „Campioni în business“, un program dedicat antreprenorilor români vizionari, care premiază cele mai performante companii din România.

Campioni în business este un proiect derulat de fondul de investiţii Enterprise Investors, Raiffeisen Bank şi PwC România, una dintre cele mai puternice companii de consultanţă în business.

Premiile Campioni în business sunt acordate în funcţie de dinamica cifrei de afaceri, a profitului şi a numărului de angajaţi, dar şi de alte criterii ce ţin de reputaţia, implicarea în comunităţile locale, inovaţie şi eficienţa activităţilor companiilor respective.

În cadrul galei este acordat premiul Antreprenorul Anului, câte trei premii Campioni în Business pentru fiecare regiune - Muntenia, Transilvania şi Moldova şi premii pentru categoriile Rising star, Transformare verde şi Extindere regională. De-a lungul timpului au fost premiaţi peste 200 de antreprenori şi companii antreprenoriale. Premiul Antreprenorul Anului a fost acordat în 2010  Doinei Cepalis, Te-Rox, în 2011 lui Mihai Miron – Ropharma, în 2012 lui Teofil Mureşan – Electrogrup, în 2013 lui Radu Georgescu - Gecad, în 2014 lui Adrian Mihai, Neculai Mihai şi Felix Pătrăşcanu, Fan Courier, în 2015 lui Raul Ciurtin, Albalact, în 2016 lui Radu Timiş, Cris-Tim, în 2017 lui Iulian Stanciu, Emag, în 2018 lui Daniel Dines, Uipath, şi în 2019 lui Mihai Marcu, Medlife.

Antreprenorii din spatele acestor afaceri de succes vor fi incluşi în comunitatea „Campionilor în Business“ pentru contribuţia lor semnificativă la dezvoltarea economiei şi a societăţii româneşti.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO