Companii

Urmează Gala ZF 2019, 21 noiembrie 30 de ani de capitalism, 30 de ani de business în România, 3 generaţii de antreprenori. Cine duce România mai departe şi unde?

Galerie foto

Galerie foto

Autor: Alina-Elena Vasiliu

18.11.2019, 11:45 97

Gala ZF, cel mai important eveniment de business al anului, marchează anul acesta pe 21 noiembrie 2019 aniversarea a 30 de ani de business în România, ani care au „creionat“ trei generaţii de antreprenori. Vom încerca să răspundem împreună la întrebările pentru viitor: cine duce România mai departe şi care este viitorul Europei Centrale şi de Est? Cum arăta peisajul de business în 2015?

„ZFuture. Mereu tânăr, mereu antre­prenor“ a fost numele sub care s-a desfăşurat gala Ziarului Financiar în 2015, reunind antreprenori, directori, manageri români şi străini, la început de drum sau deja cu o carieră consistentă în spate, persoane care şi-au pus amprenta asupra economiei româneşti.

În cadrul galei, Ziarul Financiar a premiat atât tinerii antreprenori care şi-au spus poveştile de succes în cadrul emisiunii de business ZF Live, cât şi cele mai valoroase companii din România, cu impact asupra economiei româneşti.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO