Companii

Urmează Gala ZF 2021, 17 noiembrie. În căutarea unui nou model de creştere pentru România, dar şi pentru Europa Centrală şi de Est. Cine au fost invitaţii speciali ai Galei ZF

Gala anuală a Ziarului Financiar a făcut o tradiţie din a aduce, pe scena de la Bucureşti, nume de referinţă în businessul european şi mondial.

Gala anuală a Ziarului Financiar a făcut o tradiţie din a aduce, pe scena de la Bucureşti, nume de referinţă în businessul european şi mondial.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

11.11.2021, 00:07 56

Gala ZF, cel mai important eveniment de business al anului, care în 2021 are loc pe 17 noiembrie, are ca temă identificarea unui nou model de creştere pentru România, dar şi pentru Europa Centrală şi de Est.

Gala anuală a Ziarului Finan­ciar a făcut o tradiţie din a aduce, pe scena de la Bucureşti, nume de referinţă în businessul european şi mondial.

Primele două gale aniversare sub emblema Ziarului Financiar, din anii 2006 şi 2007 au adus astfel la un loc nu doar mii de invitaţi reprezentativi pentru mediul local de business, ci şi nume internaţionale, precum invitatul special Roland Berger. De-a lungul anilor, printre invitaţii speciali ai galelor ZF – cu funcţiile de la momentul respectiv – s-au regăsit Wolfgang Munchau – analist Financial Times (2011), Michel Camdessus – director general şi preşedinte al Consiliului Executiv al Fondului Monetar Internaţional (2013), Jan Rostowski – fostul ministru de finanţe al Poloniei (2014), Andreas Treichl – CEO-ul grupului bancar austriac Erste şi Mark Andersen – strategul băncii elveţiene UBS (2017), Adrian Wooldridge – editorialist cu vechime al revistei economice The Economist (2018) şi alţii. În 2020, balanţa s-a inversat, iar cuvântul a aparţinut nu unei singure persoane din businessul mondial, ci românilor care au făcut carieră în mediul de afaceri global, în prim-plan fiind expaţii de top ai României.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO