Companii

Urmează Gala ZF 2021, 17 noiembrie: În căutarea unui nou model de creştere pentru România, dar şi pentru Europa Centrală şi de Est

Urmează Gala ZF 2021, 17 noiembrie: În căutarea unui...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

11.11.2021, 18:15 62

Gala ZF, cel mai important eveniment de business al anului, care în 2021 are loc pe 17 noiembrie, are ca temă identificarea unui nou model de creştere pentru România, dar şi pentru Europa Centrală şi de Est.

La împlinirea a zece ani de existenţă, în 2008, Ziarul Financiar sărbătorea într-un context în care primii fiori ai crizei economice abia îşi făceau simţită prezenţa. În 2021, treisprezece ani mai târziu, o altă criză s-a instalat deja, însă de data aceasta este vorba despre una pe mai multe paliere, criza sanitară arătându-şi colţii în primul rând.

La Gala ZF din 2008, printre invitaţi se regăseau Ion Ţiriac – cel mai cunoscut om de afaceri român, Dinu Patriciu – cel care a cumpărat businessul Rompetrol de la statul român şi l-a vândut ulterior către kazahii de la KazMunayGas, Mariana Gheorghe – la acea vreme CEO al Petrom, Florin Talpeş – fondatorul furnizorului de soluţii de securitate IT Bitdefender şi alţii.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO