Companii

Urmează Gala ZF 24 de ani, prima reîntâlnire faţă în faţă de la debutul pandemiei

Urmează Gala ZF 24 de ani, prima reîntâlnire faţă...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

10.11.2022, 00:07 202

♦ Evenimentul aniversar este şi ocazia cu care, an de an, Ziarul Financiar lansează catalogul celor mai valoroase companii din România.

Prima gală ZF în care ne vom revedea faţă în faţă, după doi ani şi jumătate de la debutul pandemiei, marchează ani­versarea a 24 de ani de existenţă a Ziarului Financiar. Ediţiile din 2020 şi 2021, desfă­şurate majoritar prin intermediul tehno­logiei şi al platformelor de comunicare, au fost dovada rezilienţei şi a adaptării, însă acum ne adaptăm încă o dată noii realităţi şi aducem la un loc, aşa cum ne-am obşinuit din anii trecuţi, cele mai grele nume din mediul de business.

Evenimentul care va avea loc pe 24 noiembrie 2022 este a 19-a gală a Ziarului Financiar şi cel mai important eveniment de business din România. Gala are loc într-un context în care liniştea şi prospe­ritatea din ultimele decenii ale Occiden­tului este pusă la încercare de războiul din Ucraina, de explozia inflaţiei şi scăderea puterii de cumpărare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO