• Leu / EUR4.9461
  • Leu / GBP5.7088
  • Leu / USD4.7286
Companii

Urmează HR Trends 2021, 31 martie. Cum va arăta piaţa muncii în „noul normal“ al angajaţilor care lucrează din biroul din bucătărie sau sufragerie?

Urmează HR Trends 2021, 31 martie. Cum va arăta piaţa muncii în „noul normal“ al angajaţilor care lucrează din biroul din bucătărie sau sufragerie?

Autor: Ramona Cornea

19.03.2021, 10:30 244

În primul panel al evenimentului, invitaţii vor vorbi despre principalele tendinţe observate de experţii din resurse umane şi ce pariuri au ei pentru viitor şi despre cele mai stringente solicitări ale directorilor de resurse umane din ultima perioadă.

Ziarul Financiar organizează cea de-a 15 ediţie a evenimentului HR Trends, cu tema „Noua lume a muncii: angajatul hibrid“. Aceasta este a doua ediţie a eveni­mentului ce se va desfăşura în format de videoconferinţă.

Angajatorii se aşteaptă ca în perioada următoare angajaţii să dezvolte rapid noi abilităţi, cum ar fi cele digitale şi mizează pe disponibilitatea salariaţilor de a prelua şi alte responsabilităţi decât cele din fişa postului, în contextul climatului dificil generat de pandemia de Covid-19. Astfel, cum va arăta piaţa muncii în „noul normal“ al angajaţilor care lucrează din biroul din bucătărie sau sufragerie? Ediţia din 2021 a evenimentul HR Trends vine să simtă pulsul pieţei muncii de la directori de HR din marile companii de pe piaţa locală şi să dezbată direcţia spre care se îndreaptă angajatorii.

A 15-a ediţia a videoconferinţei HR Trends are loc miercuri, 31 martie, de la ora 09.00 şi va fi structurată în patru paneluri de discuţie cu următoarele teme: cum s-a încheiat primul an de pandemie pe piaţa muncii din România, care este profilul angajatului hibrid şi care va fi noua realitate a muncii, telemunca – „vedeta“ pieţei muncii în pandemie, care sunt plusurile şi minusurile muncii remote, ce facem cu angajaţii din prima linie, cei care nu au opţiunea remote, cei care lucrează în vânzări, retail, fabrici, farmacii, bănci şi cum au evoluat noile tehnologii folosite în „noul normal“ de pe piaţa muncii.

Printre speakerii din cadrul evenimentului vor fi Anca Bancu, HR director în cadrul Vodafone România, Alina Gamauf, HR director în cadrul Carrefour România, Mihai Găvan, HCM Global Sales Director în cadrul companiei TotalSoft, Raluca Tătăruşanu, Sales Director în cadrul companiei Druid, Ioana Cazacu, avocat în cadrul casei de avocatură Popovici Niţu şi Asociaţii, precum şi Adrian Dinu, CEO al companiei Creasoft.

În primul panel al evenimentului, invitaţii vor vorbi despre principalele tendinţe observate de experţii din resurse umane şi ce pariuri au ei pentru viitor, despre cele mai stringente solicitări ale directorilor de resurse umane din ultima perioadă şi despre cum va arăta piaţa muncii în „noul normal“.

 
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - ieri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9461
Diferență: 0,0142
Ieri: 4.9454
Azi: 4.7286
Diferență: -0,291
Ieri: 4.7424
Azi: 5.7088
Diferență: -0,7597
Ieri: 5.7525
Azi: 4.9311
Diferență: -0,3133
Ieri: 4.9466