Companii

Urmează videoconferinţa ZF-BRD Buget 2021, marţi 26 ianuarie, care va aduce la un loc oameni de afaceri din regiunea de sud a României. „Vedem lumina de la capătul tunelului, dar încă sunt multe incertitudini şi pentru companii, şi pentru economie.“

Urmează videoconferinţa ZF-BRD Buget 2021, marţi 26...

Autor: Miruna Diaconu

20.01.2021, 00:05 210

Cea de-a treia videoconferinţă organizată de Ziarul Financiar în parteneriat cu BRD Societe Generale „Buget 2021. Cum pregătim viitorul? Cum rezvolvăm ecuaţia de bussiness a noului an?“ va avea loc marţi 26 ianuarie, începând cu ora 9:00. Cea de-a treia videoconferinţă îşi propune să aducă la un loc oameni de afaceri din regiunea de sud a României.

Cea de-a treia videoconferinţă regională se va focusa pe zona de sud, ce va cuprinde: Mehedinţi, Gorj, Vâlcea, Dolj, Olt, Argeş, Dâmboviţa, Prahova, Teleorman, Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa, Ilfov, Bucureşti.

Yves Lallemand, Deputy CEO (director general adjunct, coordonator al Polului Corporate), BRD Groupe Société Générale, spune că se vede lumina de la capătul tunelului, dar până acolo încă domină destul de muntă incertitudine atât pentru companii, cât şi pentru economie.

„Sunt veşti bune, există un semn că economia îşi revine, industriile sunt sub presiune, dar există un număr destul de mare de companii care investesc, chiar şi în ciuda contextului actual. Totodată, sunt sectoare care se dezvoltă, unele chiar foarte repede, iar acest lucru se datorează şi combinaţiei eforturilor autorităţilor, băncilor şi industriilor, astfel că nivelul împrumuturilor creşte şi există suport să restartăm economia. 2020 a fost un an al surprizelor, eram obişnuiţi cu crizele financiare sau cele economice, dar criza sanitară a fost complet nouă şi foarte provocatoare. Vedem lumina de la capătul tunelului, dar încă sunt multe incertitudini şi pentru companii, şi pentru economie“, a spus Yves Lallemand în cadrul celei de-a doua videoconferinţe ZF BRD Buget 2021.

În cadrul primelor două video­conferinţe au fost aduşi în acelaşi loc atât specialişti financiar, cât şi repre­zentanţi ai băncii şi oameni de afaceri, astfel încât să se găsească soluţii pentru relansarea economiei.

Oamenii de afaceri au împărtăşit cu publicul soluţiile pe care ei le-au găsit pentru a trece cu bine peste criza generată de pandemie, dar au şi primit sfaturi şi sugestii de cum ar trebui să îşi organizeze bugetul şi să îşi gestioneze cheltuielile.

În cadrul celei de-a treia videoconferinţe ZF BRD Buget 2021 vor fi discutate teme precum proiectarea veniturilor şi cheltuielilor, contextul specific fiecărei industrii, intenţiile liderilor de piaţă, marile companii care domină anumite regiuni de funcţionare, conştientizarea noii situaţii, exemple de adaptare la noua economie şi de rezilienţă, reflectări despre viitor.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO