Companii

Urmează ZF HR Trends 2022, 24 martie. Olga Kravchenko, directorul de HR al asigurătorului AXA, o companie cu 110.000 de angajaţi, vine la conferinţa ZF

Olga Kravchenko, directorul de HR al asigurătorului AXA

Olga Kravchenko, directorul de HR al asigurătorului AXA

Autor: Adelina Mihai

21.03.2022, 00:06 387

♦ Olga Kravchenko este ucraineancă şi a preluat conducerea departamentului de HR al AXA cu două săptămâni înainte să înceapă pandemia. În trecut, a gestionat politicile de HR ale AXA în Europa Centrală şi de Est când Rusia a anexat Crimeea.

Olga Kravchenko, un executiv de top cu o experienţă internaţională de 25 de ani în domeniul resurselor umane, este invitatul special al ZF HR Trends 2022, conferinţă care va avea loc joi, pe 24 martie 2022. Olga Kravchenko, group HR COO (chief operating officer) în cadrul companiei de asigurări AXA, cu sediul central în Paris.

De origine ucraineană, Olga Kravchenko a fost timp de mai bine de zece ani directorul de resurse umane al lanţului de restaurante de tip fast food McDonald’s în Ucraina, în perioada 1997- 2007. Din 2008 s-a alăturat grupului francez din industria asigurărilor AXA, unde a ocupat, pe rând, rolurile de HR director, HR Director Central & Eastern Europe Region, global head of international Mobility and IMS (insurance & mobility solutions), iar din martie 2020 a preluat rolul de group HR COO în cadrul AXA.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO