Urmează ZF Pharma Summit, 25-26 septembrie. Top 20 de jucători de pe piaţa serviciilor de asistenţă medicală: afaceri totale de 2,3 mld. lei şi 11.000 de angajaţi în 2017

12 sep 2018 Autor: Mirabela Tiron

♦ Primii 20 de jucători de pe piaţa serviciilor private de asistenţă medicală specializată au raportat afaceri totale de circa 2,3 miliarde de lei anul trecut şi aveau împreună 11.000 angajaţi, arată o analiză a ZF realizată pe baza datelor de la Registrul Comerţului.

Clasamentul arată că piaţa ser­vi­ciilor medicale private este con­so­li­dată la vârf, dat fiind că pri­mii trei jucători ce oferă ser­vicii de asistenţă specializată au ra­por­­tat afaceri totale de 1 mld. lei, a­dică a­proape jumătate din businessul total al top 20, dar şi jumătate din numărul total de angajaţi.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.09.2018

 
Cuvinte cheie:
afaceri
, piata
, angajati
, crestere
, jucatori
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide