Companii

Ursus Breweries, producătorul Ursus şi Timişoreana, investeşte 50 mil. euro în fabrica de bere de la Braşov

Ursus Breweries, producătorul Ursus şi Timişoreana, investeşte 50 mil. euro în fabrica de bere de la Braşov

Robert Uzună, vicepreşedinte corporate affairs al Ursus Breweries: S-au creat oportunităţi în ceea ce priveşte canalele de distribuţie într-o industrie care ar mai fi continuat mult timp în sistemul clasic.

Autor: Alexandra Matei

02.07.2021, 10:10 1040

♦ Aceasta este cea mai mare investiţie anunţată în ultimii ani în industria berii, un sector dominat de producţie locală ♦ Robert Uzună, vicepreşedinte corporate affairs al Ursus Breweries: Suntem pe cale să avansăm cu o investiţie care se va concretiza în următorii trei ani, de 50 mil. euro, în Braşov ♦ Fabrica de bere din Braşov a fost ridicată în 1892.

Industria berii a experimentat o perioadă plină de dezechilibre în 2020, în contextul pandemiei de COVID-19, iar cele mai multe dintre acestea s-au produs pe fondul închiderii sectorului HoReCa.

Jucătorii de pe piaţa berii au încercat să se adapteze la noul context, după cum afirmă şi Robert Uzună, vicepreşedinte corporate affairs în cadrul Ursus Breweries, iar 2020 a fost un an în care compania a dat dovadă de flexibilitate şi a învăţat să opereze cu scenarii multiple, astfel încât să fie pregătită pentru orice.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO