Companii

Ursus: compania nu este subiectul investigaţiei DNA

24.08.2010, 16:55 35

Reprezentanţii Ursus Breweries, producătorul berilor Timişoreanaşi Redd's al cărui sediu este percheziţionat în această săptămânăîntr-un dosar penal al lui Dan Diaconescu - proprietarul postuluide televiziune OTV, susţin că nu ştiu de ce producătorul de bereeste percheziţionat, doar că Ursus Breweries nu este subiectuldosarului investigaţiei realizate de Direcţia NaţionalăAnticorupţie (DNA).

"În această dimineaţă, reprezentanţii Direcţiei NaţionaleAnticorupţie au fost la sediul Ursus Breweries, în baza uneiautorizaţii emise de Judecătoria sectorului 1, Bucureşti, ca partedintr-o procedură de investigaţie de care se ocupă în prezent.Autorizaţia nu specifică obiectul sau persoanele implicate îninvestigaţie, dar reprezentanţii DNA au confirmat că UrsusBreweries nu este subiectul cazului investigat. Am sprijinitautorităţile în demersul realizării acestei investigaţii şi înacest moment nu avem capacitatea de a oferi alte informatii legatede acest caz", au declarat reprezentanţii Ursus Breweries.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO