Companii

UTI a deschis o filială în Polonia, Grupa UTI Polska

Autor: Liviu Iancu

02.05.2011, 23:34 450

UTI a deschis în luna aprilie o filială în Polonia, numită GrupaUTI Polska, care are ca obiective dezvoltarea de proiecte însectoarele managementului traficului rutier, apărării şisecurităţii IT, potrivit reprezentanţilor grupului. Acţionarulsocietăţii nou-înfiinţate este UTI Holdings BV, iar obiectul deactivitate include activităţi de inginerie şi consultanţătehnică.

"Polonia este un centru de putere economică al Europei Centrale,care a dovedit o capacitate admirabilă de a rezista recesiunii, încondiţiile în care multe ţări au fost serios afectate. Şi în ceeace priveşte piaţa de securitate, principalul domeniu de activitateal UTI, Polonia reprezintă un model de stabilitate şi maturitate.UTI este o companie cu 20 de ani de experienţă în dezvoltarea deproiecte de securitate atât în România, cât şi în Italia, Bulgaria,Serbia, Republica Moldova, Ucraina, Uzbekistan, Albania, Yemen,Kuweit", au spus sursele citate.

Afacerile grupului UTI, cu activităţi în securitate, IT,managementul traficului şi construcţii, au crescut anul trecut cu16%, la 146 milioane de euro. Tiberiu Urdăreanu deţine 60% din UTIHoldings, fondul de investiţii AIG Investment Fund are un pachet de25%, iar restul de 15% sunt în posesia angajaţilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO