Companii

V-aţi cumpărat deja bilet la Wizz Air pentru un zbor după 25 martie? Veţi zbura de pe Otopeni, dar preţul biletului rămâne la fel

Autor: Adelina Mihai

23.02.2012, 13:37 405

Cei care şi-au cumpărat deja bilete de la operatorul aerian Wizz Air pentru zboruri de după data de 25 martie, când operaţiunile operatorului aerian low-cost se vor muta de pe aeroportul Băneasă pe Otopeni, nu vor plăti nimic în plus, au anunţat astăzi reprezentanţii companiei.

"Nu vom adăuga costuri suplimentare biletelor deja cumpărate de clienţii noştri pentru zborurile de după 25 martie. Cu toate acestea, preţurile biletelor achiziţionate începând cu data de 25 martie se vor majora, în medie, cu 4%, adică cu 6 euro", a spus Michael Powell, CFO al Wizz Air.

Costurile operaţionale ale Wizz Air vor creşte cu 25% în urma transferului pe Otopeni, iar recuperarea integrală a acestei majorări se reflectă în creşterea medie a preţurilor cu 4%.

Totodată, din 25 martie compania va începe operarea de zboruri catre Memmingen (Germania), Verona(Italia), Budapesta(Ungaria) şi Palma Mallorca(Spania). Noile rute au necesitat creşterea flotei Wizz Air cu încă două aeronave, ajungând la 6 aparate de zbor.

Wizz Air a transportat anul trecut 2,7 milioane de pasageri din şi înspre România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO