Companii

Vacanţa de 1 Mai umple hotelurile de lux din Mamaia

Vacanţa de 1 Mai umple hotelurile de lux din Mamaia

Autor: Mirabela Tiron

01.05.2014, 00:07 284

S-au vândut şi sejururi de 1.000 de euro.

Hotelurile de lux din Mamaia, cea mai populară staţiune de pe litoralul românesc, vor funcţiona la capacitate maximă în vacanţa de 1 Mai, tariful sejururilor de trei nopţi la cinci stele începând de la 300 de euro pentru o cameră dublă (două persoane) şi ajungând la circa 1.000 de euro pentru un apartament.

„Toate camerele hotelului au fost rezervate încă de acum o lună. Funcţionăm la capacitate maximă de 1 Mai, la fel ca anul trecut. Clienţii noştri vin pentru petreceri, cluburi“, a spus Răzvan Dobre, director de marketing şi de vânzări la hotelul Vega, care operează 125 de camere. Pa­chetul special pentru această minivacanţă a costat 2.730 de lei (620 de euro) pentru trei nopţi de cazare într-o cameră dublă şi 4.320 de lei (981 de euro) pentru cazare în apartament, cu demipensiune (două mese). Hotelul Vega, care a avut în 2012 o cifră de afaceri de 4 milioane de euro, este controlat de Gabriel Comănescu.

În sudul litoralului însă, unde nu sunt atâtea cluburi ca în Mamaia, turiştii nu s-au grăbit să îşi rezerve camere. „Ju­mă­tate din rezervările pe care le aveam au fost anulate din cauza vremii anunţate. S-au făcut rezervări pentru 30 de camere (dintr-un total de 90 - n.red.)“, a spus Gabriel Cazan, managerul hotelului de cinci stele Inter din Venus, deţinut de omul de afaceri Ioan Niculae.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO