Companii

Vanya Panayotova, CEO L’Oreal: Deschidem anul acesta primul magazin dedicat Yves Saint-Laurent din România

ZF Retail 2019

Vanya Panayotova, CEO L’Oreal: Deschidem anul acesta primul magazin dedicat Yves Saint-Laurent din România

Autor: Alex Ciutacu

09.05.2019, 14:18 249

L’Oreal va deschide pe piaţa locală primul magazin dedicat pentru brandul Yves Saint-Laurent, pe fondul unui consum puternic şi a unei pieţe de produse cosmetice care creşte constant de la an la an ajutată şi de trendurile din social media, explică Vanya Panayotova, CEO L’Oreal, în cadrul conferinţei ZF RETAIL 2019.

„Deschidem primul magazin Yves Saint-Laurent. Businessul a fost foarte bun în 2018, iar piaţa de cosmetice a mers foarte bine. Primul trimestru din 2019 păstrează trendul în mai multe segmente. Per total, consumatorii caută în continuare produse de înfrumuseţare şi cosmetică”, spune Vanya Panayotova, CEO L’Oreal, în cadrul evenimentului.

Segmentul de cosmetice şi produse de înfrumuseţare a primit un impuls sănătos din partea comportamentelor derivate din trendurile de social media.

„Consumul pe acest segment este alimentat de mai mulţi factori. Unul dintre ei este ideea de frumuseţe, care este o preocupare generală. Cu dezvoltarea social media, această exprimare a devenit un drive puternic pentru piaţa de cosmetice. Este principalul motiv pentru care deschidem magazine”, adaugă ea.

Ce a mai declarat în cadrul evenimentului:

  • Mallul este o locaţie bună deoarece îţi oferă mulţi cumpărători. Oamenii merg cu tendinţa de a cumpăra. Când te plimbi pe stradă poţi cumpăra din magazine sau nu, dar când eşti în mall eşti mereu deschis spre a cumpăra, eşti deschis spre a fi influenţat de fashion, de branduri
  • Digitalul nu mai este cireaşa de pe tort, ci devine chiar tortul. Social media are câteva efecte foarte importante. În reţelele sociale se dezvoltă acest simţ de self-express, să fii vizibil tot timpul, ceea ce a sporit interesul pentru machiaj, îngrijire, înfrumuseţare.
 
 
AFACERI DE LA ZERO