Companii

Vânzările Lactag s-au înjumătăţit de la intrarea în insolvenţă, coborând la 32,6 mil. lei. „Facem eforturi pentru redresarea businessului“

Vânzările Lactag s-au înjumătăţit de la intrarea...

Autor: Roana Rotaru

02.02.2017, 00:04 324

Producătorul de lactate şi me­zeluri Lactag (simbol bursier LACT) din judeţul Argeş a încheiat anul 2016 cu o cifră de afaceri de 32,6 mil. lei  (7,2 mil. euro), în scădere cu 52% faţă de anul pre­cedent, potrivit reprezentanţilor com­paniei şi calculelor ZF realizate pe baza datelor publice.

Businessul companiei practic s-a înju­mătăţit de la intrarea în insolvenţă a com­paniei, în februarie 2016, în con­textul în care compania a avut anul tre­cut dificultăţi în a menţine vechii par­teneri comerciali, dar şi în a câştiga încre­derea altor noi parteneri.

„Din punctul de vedere al busi­nessului, principalele provocări ale anului trecut au fost optimizarea pro­ce­sului de reorganizare a societăţii, astfel încât să menţinem relaţia contractuală cu vechii parteneri, să câştigăm încre­derea colaboratorilor noi şi să reluăm activitatea companiei în parametri op­timi“, au declarat pentru ZF repre­zentanţii companiei Lactag.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO