Companii

Vânzările Porsche România au scăzut cu 20% în primul semestru. Seat, singura marcă pe plus

Vânzările Porsche România au scăzut cu 20% în primul...

Autor: Bogdan Alecu

06.08.2013, 19:10 813

Porsche România, cel mai mare importator auto de pe piaţa locală, a livrat în prima jumătate a acestui an aproape 7.600 de autovehicule Audi, Volkswagen, Seat şi Skoda, potrivit datelor Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Automobile (APIA), în scădere cu 20% faţă de perioada similară a anului trecut, declinul fiind în acelaşi ritm cu piaţa auto locală. 

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.08.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO