Companii

Veniturile Synevo România au crescut în primele şase luni cu 33%, la 12 milioane de euro

Autor: Alice Gheorghe, Mediafax

25.07.2011, 00:00 115

Synevo România, divizia locală de laboratoare medicale agrupului suedez Medicover, a înregistrat în primele şase lunivenituri cu 33% mai mari, de 12 milioane de euro, pe fondulcreşterii numărului de clienţi, şi ar putea depăşi cifra de 22milioane de euro estimată pentru întreg anul. Compania aînregistrat în perioada similară a anului trecut venituri învaloare de nouă milioane de euro.

"Această evoluţie a fost determinată de expansiunea serviciilorîn sfera privată, respectiv creşterea numărului de pacienţi directplătitori şi a numărului de contracte încheiate cu parteneriprivaţi", a declarat agenţiei MEDIAFAX directorul general al SynevoRomânia, Virgil Ivan.

Astfel, în primul semestru din acest an Synevo a realizat patrumilioane de investigaţii medicale, după ce în perioada similară aanului trecut a efectuat trei milioane de analize. "Dacă menţinemritmul de creştere din prima jumătate a anului, vom depăşi ţintapropusă pentru acest an", a spus Ivan.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO