Companii

Veşti proaste de Craciun pentru mii de angajaţi: Doar doi din zece angajatori vor acorda prime

Veşti proaste de Craciun pentru mii de angajaţi: Doar...

Autor: Dorin Oancea

18.12.2019, 11:48 500

Doar doi din zece angajatori vor acorda salariaţilor beneficii de Crăciun (prime, tichete, cadouri) mai mari decât cele de anul trecut, iar şapte din zece nu vor majora deloc valoarea beneficiilor, în timp ce la una din zece companii salariaţii vor primi chiar mai puţin decît anul trecut.

Datele unui sondaj efectuat de platforma de recrutare BestJobs arată că aproape trei din zece angajatori vor oferi beneficii de Crăciun de cel mult 150 de lei per angajat, iar la unul din zece valoarea beneficiilor ajunge până la 300 de lei. Prime de sărbători cuprinse între 300 şi 500 de lei vor acorda aproape două din zece companii şi tot atâtea susţin că îşi recompensează echipa în această perioadă cu beneficii a căror valoare este peste 500 de lei. Doar unul din zece angajatori afirmă că valoarea beneficiilor va depăşi acest prag, iar ceilalţi nu au putut preciza valoarea cumulată a tuturor beneficiilor acordate angajaţilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO