Companii

Vezi aici cum arată Digiplex - cel mai recent cinema, care se va deschide în Băneasa. Cea mai mare sală are 500 de locuri, mai mare ca IMAX-ul din Cotroceni. Galerie FOTO

Vezi aici cum arată Digiplex - cel mai recent multiplex, deschis în Băneasa Shopping City

Digiplex

Autor: Cristina Roşca

07.09.2011, 13:40 6844

Grand Cinema Digiplex, cinematograful din centrul comercial Băneasa Shopping City, se va deschide 23 septembrie 2011 în urma unei investiţii de 19 mil. euro.

Grand Cinema Digiplex este un cinematograf complet digitalizat ce acoperă o suprafaţă totală de ​​14.000 mp, are 13 ecrane şi oferă peste 2.600 de locuri de vizionare.

Printre sălile cinematografului se numără Grand ULTRA & Grand EPIKA - două săli cu ecrane de mari dimensiuni şi sistem digital de sunet surround - şi sălile VIP Grand STUDIOS, cu facilităţi precum servicii de primire, garderobă, un bar şi lounge separat, precum şi fotolii şi canapele ajustabile. Mai mult, Grand Cinema Digiplex le va oferi vizitatorilor posibilitatea de a alege "locuri premium" în fiecare sală. Aceste fotolii oferă un nivel adiţional de confort şi spaţiu suplimentar pentru picioare.

Cinematograful mai include un cafe-bar EYE-FI Café Bar şi un foaier care include sala de expoziţii IMAGIKA. Mai mult, există automate de vânzare a biletelor, pentru cinefili.

"Pe lângă filme, conexiunile prin satelit ne permit să oferim conţinut nou, de la muzică, sport, la spectacole de comedie", spune Ali Ergun Ergen, CEO Baneasa Developments.

Noul cinematograf se află în Zona Comercială Băneasa, iar accesul se va face direct pe la etajul întâi al centrului comercial Băneasa Shopping City.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO