Companii

Vi se pregăteşte o nouă ediţie a După Afaceri Premium. Ce puteţi citi în ea

Galerie foto

Galerie foto

Autor: Roxana Petrescu

16.08.2016, 00:05 179
La început de toamnă, scoatem cuţitele din sertare, le ascuţim bine şi "atacăm" unul dintre cele mai potrivite subiecte ale sezonului în noua ediţie a După Afaceri Premium, suplimentul de lifestyle al Ziarului Financiar: gastronomia.

Chef-i care conduc restaurante aflate în topul celor mai bune 50 din lume ne-au răspuns la întrebări şi ne-au arătat cum gastronomia se transformă în cartea de vizită a unei ţări, oameni care au schimbat peisajul culinar local ne spun planurile lor, iar tineri care abia au păşit pe această cale ne vorbesc despre vise şi despre cum înveţi de unu singur să fii chef. Cu lecţiile bine învăţate, intrăm în bucătărie pentru a pune în practică ce am aflat. Gătim alături de un bucătar thailandez cel mai bun sushi, iar la final ne răsfăţăm cu gelato ca la mama lui acasă.

Condimentăm totul cu o selecţie savuroasă de parfumuri care reunesc cele mai inedite ingrediente şi măsurăm timpul cu ceasuri absolut senzaţionale.

Aflăm povestea unui boxer transformat în parfumier de elită şi vedem cum hrana s-a transformat în sursă de inspiraţie pentru cele mai cunoscute case de modă.

Aţi auzit de vinul albastru sau de cel portocaliu? Luaţi un pahar şi citiţi în paginile După Afaceri Premium un material despre noua senzaţie în materie de vinuri. Faceţi cunoştinţă cu Mihail Rotenberg, antreprenorul care a ştiut să-şi facă din pasiuni, vinul şi arta, activităţi full-time şi  descoperiţi una dintre cele mai frumoase poveşti de familie, cea a dinastiei Miele.

Poate vara s-a terminat, dar vacanţa poate să continue. Noi vă arătăm ce înseamnă să faceţi glamping şi ajungem până în Sibiu să vedem cum arată Castelul de lut Valea Zânelor. Luăm la pas satele din Olanda şi savurăm o porţie zdravănă de istorie în Santorini, unul dintre cele mai frumoase locuri din lume.

Pentru un plus de adrenalină testăm maşini de lux şi retrăim emoţiile legendarului turneu de tenis de la Wimbledon.

Vă place „meniul“ acestei ediţii? Înfruptaţi-vă absolut iresponsabil pentru că doar După Afaceri Premium vă oferă delicii fără calorii. Totul pe 19 august.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO