Companii

VIDEO: Reduceri false şi bani luaţi direct de pe card. Schema prin care 32 de magazine şi-au "fentat" clienţii cu ajutorul băncilor

VIDEO: Reduceri false şi bani luaţi direct de pe card....

Autor: Pro TV

14.02.2014, 13:45 5976

Cea mai mare banca comerciala din Romania a incalcat legea si a retras bani din contul unui client fara sa il anunte dupa ce magazinul din care omul isi luase o haina s-a razgandit in privinta pretului.

Si mai revoltator este ca acest caz nu este unul singular, anunta inspectorii ANPC. Acestia avertizeaza ca, mai nou, unii comercianti afiseaza reduceri mincinoase, de care cei mai multi dintre cumparatori nu afla niciodata daca nu isi verifica tranzactiile cu mare atentie.

La fel ca sute de mii de romani si Sebastian a profitat de reducerile din magazine. El si a cumparat un pulover.

"Am mers la casa am platit cu cardul, totul a fost ok. Dupa sarbatori am verificat contul prin serviciul online si am vazut o operatiune ciudata. Imi erau returnati banii pe care i-am dat initial pe produs si imi era retrasa suma neredusa a produsului. Cand am sunat la magazin acesta mi-a spus ca a fost o greseala, produsul nu era redus si ca asta e, trebuie sa merg mai departe"

Citiţi mai multe detalii pe www.stirileprotv.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO